Klantverhaal

Rijkswaterstaat Project A16 Rotterdam  

rainbow

"Dave krijgt energie van calamiteiten", aldus Wouter de Vos, Omgevingsmanager Rijkswaterstaat Project A16 Rotterdam  

"Dave van Rainbow Management is in zijn element als er onverwachte zaken voorbijkomen. Je zou kunnen zeggen dat hij energie krijgt van calamiteiten." 

Ingrijpen in agenda's 

"Ik denk aan een viaduct van de A16 dat risico liep op doorzakken. Het was voor Dave toen zaak om op stel en sprong de stakeholders om de tafel te krijgen: de Gemeente Rotterdam en de veiligheidsregio. Het viaduct maakt deel uit van de nieuwe snelweg die we aanleggen en die in oktober 2025 opengaat.  

We moesten besluiten tot vervanging van het viaduct en Dave speelt daarbij een grote rol. Het acute issue was zoals gezegd het gevaar op doorzakken en de benodigde ondersteuning van het viaduct.  

Als adviseur is het in zo'n geval belangrijk om vasthoudend te zijn, niet bang te zijn om in agenda's van stakeholders in te grijpen. Het is zaak om voorwaarden te stellen, mijlpalen af te spreken en akkoord te krijgen. Daar is Dave goed in en daar wordt hij blij van." 

Gemakkelijk bewegen tussen stakeholders 

"Daves primaire rol bij ons is accounthouder vanuit Rijkswaterstaat. Hij managet alle issues die er spelen tussen gemeente en het project. Als de gemeente het niet eens is over een oplossing in de uitvoering, dan is Dave de spil in het overleg met de aannemer om tot een oplossing te komen.  

Bijvoorbeeld bij de aansluiting op een weg die in het beheer is van de gemeente. De gemeente heeft wensen, maar wij willen onze planning halen. Hoe komen we tot een acceptabele oplossing? Als Adviseur Omgeving is Dave daarvoor in de lead. Hij beweegt zich heel makkelijk tussen gemeente en aannemer." 

Warm bad bij Rainbow Management 

"Ik merk dat Dave veel aandacht geeft aan de sfeer en ontwikkeling van zijn moederorganisatie Rainbow. Dat is voor ons prettig. Als iemand een conflict heeft bij zijn moederorganisatie, neemt hij dat mee naar ons. Terwijl als de sfeer goed is en iemand de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen, is dat goed voor alle partijen." 

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

X Years! Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

X Years! Rainbow Management

Dit jaar vieren wij met trots ons 10-jarig jubileum! Al een decennium lang bieden wij ondersteuning en advies bij projecten, op een manier die echt het verschil maakt. Onze onderscheidende aanpak richt zich op het gehele team, waarbij we gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan.

Met een persoonlijke en eigentijdse benadering brengen wij al tien jaar mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder. Follow the rainbow en ontdek hoe wij met passie en toewijding blijven bijdragen aan jouw succes.

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures