Klantverhaal

Provincie Flevoland

rainbow

"Omgevingsmanagement als discipline heeft bij ons een boost gekregen ", aldus Dennis Zunnebeld, Projectleider Regio Flevoland Zuid.

"Wij haalden Gert-Jan van Rainbow erbij omdat we niet voldoende capaciteit hadden op omgevingsmanagement. Als projectleiders deden we zaken rondom omgevingsmanagement vaak zelf, maar dat was verre van ideaal.  

Een andere reden om Gert-Jan in te zetten, was dat we omgevingsmanagement als discipline ook voor regioprojecten een boost wilden geven. Onze ambitie is om omgevingsmanagement te verankeren in de processen en daarvoor standaarden te hebben. Waarom? Omdat het belangrijk is dat de informatie van de omgeving niet verdeeld raakt over communicatie en projectmanagement, en zo verloren gaat.  

Gert-Jan heeft dit opgepakt en structuur aangebracht in deze informatieverzameling en -opslag. Dit voorkomt dat informatie uit bijvoorbeeld een voortraject niet wordt meegenomen in de uitvoering." 

Onderhoud Hogering/Buitenring 

"Gert-Jan werkt in de drie regio's van Flevoland. Een voorbeeld van een project is het groot onderhoud aan de provinciale wegen Hogering en Buitenring. Het gaat daarbij onder andere om vervanging van vijf kilometer aan verharding en het repareren van kunstwerken.  

Gert-Jan is bezig gegaan om informatie op te halen uit de omgeving. Waaraan hechten bijvoorbeeld omwonenden en bedrijven als het gaat om bereikbaarheid? Hoe willen zij betrokken worden tijdens de werkzaamheden? Een van de middelen waar Gert-Jan aan werkt is een Facebook-campagne. Door postcode targets gericht in te zetten informeren we de omgeving over de te verwachten hinder. Vindt er een wijziging in de planning plaats? Dan kunnen we die gericht en snel communiceren. 

Andere belangrijke projecten waarbij Gert-Jan betrokken is, zijn het onderhoud aan de Schokkeringweg en de Elburgerbrug. De brug vormt een belangrijke verbinding van en naar de polder voor veel stakeholders uit de omgeving." 

Allround omgevingsmanager scheelt ons werk 

"Het is een pre als een omgevingsmanager allround is. Gert-Jan mengt zich in discussies die buiten zijn eigen projecten spelen. Hij weet veel van alle disciplines binnen omgevingsmanagement. Hij heeft bijvoorbeeld ervaring met kabels en leidingen en met het aanvragen van vergunningen. Dat scheelt ons werk. Door zijn inzet kan ik me meer richten op hoog-over projectleiding." 

Daarbij kan ik ook buiten het werk een goed gesprek hebben met Gert-Jan. Ik waardeer hem erg als sociale en spontane collega. Hij is echt deel gaan uitmaken van onze provinciale familie." 

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

X Years! Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

X Years! Rainbow Management

Dit jaar vieren wij met trots ons 10-jarig jubileum! Al een decennium lang bieden wij ondersteuning en advies bij projecten, op een manier die echt het verschil maakt. Onze onderscheidende aanpak richt zich op het gehele team, waarbij we gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan.

Met een persoonlijke en eigentijdse benadering brengen wij al tien jaar mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder. Follow the rainbow en ontdek hoe wij met passie en toewijding blijven bijdragen aan jouw succes.

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures