Omgevingsmanagement

De N239, bouw van de rotonde

rainbow

De N239, de bouw van de rotonde

“Een van mijn drijfveren is om de omgeving te inspireren om trots te zijn op de Nederlandse infrastructuur.”  

Afgelopen weekend heeft KWS Infra in opdracht van de Provincie Noord-Holland een knap staaltje werk laten zien door een kruising in een aantal dagen om te bouwen tot een nieuwe rotonde. Dat de werkzaamheden in het weekend plaatsvonden heeft een reden. In Nederland maken we samen met de markt de prachtige infrastructuur waar we zo trots op mogen zijn. Tegelijkertijd zorgen we ook voor minimale hinder voor de omgeving en goede bouwcommunicatie. Rainbow Management draagt daar graag een steentje aan bij vanuit onze opdracht voor de Provincie Noord-Holland om het omgevingsmanagement te verzorgen voor het project op de N239. 

Een van onze omgevingsmanagers Gert-Jan Borst was bij de werkzaamheden aanwezig om getuige te zijn van de uitvoering van de plannen waar hij samen met het team van de Provincie Noord-Holland en KWS Infra aan heeft gewerkt afgelopen maanden. Ook maakte Ward Oranje een video die dit indrukwekkende werk perfect in beeld bracht. “Samen met Michelle Bouman zorgen we er niet alleen voor dat de communicatie voorafgaand aan de werkzaamheden goed wordt verzorgd, maar laten we ook achteraf met beeldmateriaal zien wat het resultaat is van de inzet van alle betrokken partijen in zo’n korte bouwtijd. Dit laat nog maar eens zien dat Nederland niet voor niets in de top 3 van beste infrastructuren ter wereld staat.” 

Klik hier om het volledige filmpje te kijken. 

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

Over Rainbow Management

Wij bieden ondersteuning en advies bij projecten. Dat doen wij op een onderscheidende manier, waarbij we de focus leggen op het gehele team en gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan. Met een persoonlijke en eigentijdse aanpak brengen wij mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder.  

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures