Klantverhaal

Liander

rainbow

"Jessica heeft twee junior omgevingsmanagers het vak geleerd."

"Jessica ter Maat van Rainbow Management heeft het afgelopen jaar twee van onze junior omgevingsmanagers gecoacht. Omdat zij nieuw in het vak zijn, was het voor hen een enorme luxe om een coach en vraagbaak binnen handbereik te hebben.

Een van de juniors zit in mijn team. Ik zie een snelle toename in zijn zelfstandigheid. Een project op een moeilijke plek in Amsterdam, voor de deur van De Kleine Komedie, deed hij in eerste instantie onder leiding van Jessica en nu wordt hij alleen ondersteund."

Voorbereiding van project Elzenhagen

"Jessica doet meer dan opleiden, ze leidt ook projecten. Ze is bijvoorbeeld bezig met de voorbereiding van een groot project met veel woningbouw in Amsterdam-Noord: Elzenhagen. Als Liander zorgen wij ervoor dat er voldoende vermogen naar dat gebied gaat. Het aanleggen van kabelverbindingen en het bouwen van nieuwe stations vraagt om een nauwkeurige afstemming met gemeente en straks de omgeving.

Jessica is hierin proactief. Voordat ze de formele procedure ingaat, zorgt ze ervoor dat ze alle stakeholders al heeft betrokken in een vooroverleg. Daarnaast weet ze hoofdzaken van bijzaken te scheiden. In elk traject duiken er onverwachte tegenvallers op. Sommige pakt Jessica meteen op omdat ze doordrongen is van de urgentie. Maar dat wil niet zeggen dat ze zenuwachtig wordt van elk voorval. Het scheiden van hoofd- en bijzaken is voor junior omgevingsmanagers een leertraject en Jessica helpt die van ons hierbij."

Ervaring met instanties in Amsterdam

"Wij zitten vooral in Amsterdam en dus is het voor ons nuttig dat Jessica haar Amsterdamse ervaring meebrengt. Ze heeft jaren voor de gemeente Amsterdam gewerkt. Zij kent de gemeentelijke wegen en rollen. Welke stakeholder kan ze waarvoor aanhaken? Zij kent het spel omdat ze aan die kant heeft gewerkt.

Ik vind het tot slot opmerkelijk hoe snel Jessica binnen Liander - een complexe organisatie met veel partijen, die overal wat van moeten vinden - in korte tijd haar weg heeft gevonden. Dat kost sommige mensen jaren!"

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

X Years! Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

X Years! Rainbow Management

Dit jaar vieren wij met trots ons 10-jarig jubileum! Al een decennium lang bieden wij ondersteuning en advies bij projecten, op een manier die echt het verschil maakt. Onze onderscheidende aanpak richt zich op het gehele team, waarbij we gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan.

Met een persoonlijke en eigentijdse benadering brengen wij al tien jaar mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder. Follow the rainbow en ontdek hoe wij met passie en toewijding blijven bijdragen aan jouw succes.

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures