Aanbestedingen

Opvallen tussen die dertien in een dozijn
  • Gerichte Aanbestedingsondersteuning: Voor doordachte tenderstrategieën, bewuste selectie van sterke punten en deskundige interviewtraining.
  • Optimale Match met Uitvraag: Begrijp en versterk de relevantie van jullie sterke punten voor aanbestedingen.
  • Allround Aanbestedingsbegeleiding: Bijstaan in het volledige proces, inclusief externe objectieve review van documenten.

Meer uit je Best Value Procurement halen

Komen er weleens Best Value Procurement uitvragen langs waar jij tot jouw ergernis weinig mee kunt? Wellicht heb je niet de juiste ervaring of capaciteit in huis of heb je niet de past performance of verifieerbare prestatie-informatie?Of word je geconfronteerd met een hybride vorm van Best Value Procurement aanbesteding? Soms besluiten bedrijven om deze tenders te laten lopen, terwijl ze de klus graag zouden doen. Zonde!

Wij denken mee

Laat het project niet lopen, maar schrijf ook niet in op hoop van zegen. Wij helpen jouw organisatie inzicht te krijgen in welke punten van jullie bedrijf wel of niet aansluiten bij de uitvraag.

Ook van de aanbesteder analyseren we de organisatie en projectdoelstellingen. Alle beweringen die we doen in het kansendossier, risicodossier en prestatiedossier moeten aansluiten bij deze doelstellingen.
Wij werken voor zowel aanbestedende partijen als de inschrijvers. Wij zijn inzetbaar in het algehele proces en zijn als extern reviewteam de objectieve lezer van de stukken.

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

X Years! Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

X Years! Rainbow Management

Dit jaar vieren wij met trots ons 10-jarig jubileum! Al een decennium lang bieden wij ondersteuning en advies bij projecten, op een manier die echt het verschil maakt. Onze onderscheidende aanpak richt zich op het gehele team, waarbij we gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan.

Met een persoonlijke en eigentijdse benadering brengen wij al tien jaar mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder. Follow the rainbow en ontdek hoe wij met passie en toewijding blijven bijdragen aan jouw succes.

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures