Projecten

Waterschap Hollandse Delta

  • Jan 23, 2023 - Loopt
  • Waterschap Hollandse Delta
  • Water
  • Contractmanagement

Projectomschrijving

Het Fysieke Toegangsbeveiligingsproject bevindt zich nu in het derde jaar en zal naar verwachting in Q4 van 2023 worden voltooid. Het project introduceert onder meer pasjes en ‘slimme’ sleutels als vervanging voor traditionele sleutels, waardoor zowel interne medewerkers als externe leveranciers toegangsrechten krijgen tot diverse ruimtes binnen en buiten de organisatie. Deze ruimtes variëren van kasten bij stuwen tot gebouwen bij de waterzuiveringsinstallatie, waar apparaten met middenspanning zijn geplaatst.

Dit project onderscheidt zich van traditionele projecten in de sector, aangezien het niet gericht is op dijkverhogingen of de constructie van gemalen. Het betreft namelijk een integraal organisatievraagstuk, wat betekent dat elke medewerker, van uitvoerend tot directieniveau binnen de organisatie, de impact van het project zal ervaren. Om deze reden is er een speciaal projectteam samengesteld, bestaande uit experts op het gebied van toegangssystemen met pasjes. Wij voorzien in dit project in de behoefte van contractmanagement.

Benieuwd hoe WSHD onze inzet ervaart? Lees hier het klantverhaal

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

Over Rainbow Management

Wij bieden ondersteuning en advies bij projecten. Dat doen wij op een onderscheidende manier, waarbij we de focus leggen op het gehele team en gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan. Met een persoonlijke en eigentijdse aanpak brengen wij mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder.  

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures