Projecten

Maatwerk cursus voor gemeente Amsterdam

  • 1-1-2022
  • Gemeente Amsterdam
  • Overheid
  • Contractmanagement

Projectomschrijving

Voor de gemeente Amsterdam hebben wij met BK een maatwerk cursus ontwikkeld, waarbij de gemeente meer duidelijkheid kreeg voor de afweging voor het uitbesteden van binnenstedelijke contracten. Op basis van een uitleg van geïntegreerde contractvormen (UAV GC 2005) en verschillen met de traditionele contractvormen (UAV) zijn ervaringen uitgewisseld en de risico’s geïnventariseerd die binnenstedelijk spelen. Wij hebben vervolgens een risicotabel ontwikkeld, waarin de doorwerking van deze risico’s bij toepassing van de UAV of UAV GC 2005 is weergegeven.

Review

“Rainbow Management heeft samen met BK een goede en leuke cursus Contractmanagement verzorgd aan een diverse groep van toezichthouders, directievoerders en projectmanagers van de gemeente Amsterdam. Hierbij zijn Rainbow Management en BK erin geslaagd om objectief de kennis over te brengen op alle aanwezigen en de theorie praktisch toepasbaar te maken. Dit is een aanrader voor een ieder die het spectrum van Contractmanagement wil kennen en wil doorvertalen naar de eigen organisatie.“

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact
Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

Over Rainbow Management

Wij bieden ondersteuning en advies bij projecten. Dat doen wij op een onderscheidende manier, waarbij we de focus leggen op het gehele team en gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan. Met een persoonlijke en eigentijdse aanpak brengen wij mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder.  

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures