Projecten

Dura Vermeer Infrastructuur

  • 1-1-2022
  • Dura Vermeer Infrastructuur
  • Infrastructuur
  • Contractmanagement en omgevingsmanagement

Projectomschrijving

Voor Dura Vermeer hebben wij invulling gegeven aan het contractmanagement op tenders en projecten op het gebied van de infrastructuur, industrie en energie. Hiertoe hebben wij geadviseerd voor diverse tenders voor (geïntegreerde) ontwerp- en realisatiecontracten alsmede voor beheer- en onderhoudscontracten tot een contractwaarde van 100 MIO. De werkzaamheden betroffen onder andere het verrichten van contractscans, schrijven van diverse overeenkomsten upstream and downstream, alsmede het adviseren van directie over de kansen en risico’s. Tevens hebben wij in deze rol geadviseerd in vastgelopen projecten, en claims opgesteld en beoordeeld. Tot slot hebben wij in onze rol het bewustzijn van contractmanagement vergroot binnen de organisatie.

Review

“Tijdens de tender Gebiedscontract Kop van Noord-Holland heeft Rainbow Management invulling gegeven aan het contractmanagement en omgevingsmanagement-onderdelen van het Plan van Aanpak. Rainbow Management heeft zich in het tenderteam opgesteld als een praktische en oplossingsgerichte partij, waarbij de koppeling tussen contract en techniek een toegevoegde waarde heeft gehad. Overall heeft Rainbow Management laten zien dat zij goed kan functioneren in een tenderteam, de kennis en ervaring heeft en/of weet te vinden binnen een bedrijf die benodigd is in deze fase van een project.“
Ing. R.P. Jansen
Tendermanager Gebiedscontract Kop van Noord-Holland

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact
Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

Over Rainbow Management

Wij bieden ondersteuning en advies bij projecten. Dat doen wij op een onderscheidende manier, waarbij we de focus leggen op het gehele team en gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan. Met een persoonlijke en eigentijdse aanpak brengen wij mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder.  

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures