Projecten

Stakeholdermanagement

  • Jan 1, 2022 - Dec 31, 2022
  • Schiphol Area Development Company (SADC)
  • Infrastructuur
  • Omgevingsmanagement

Tafel Ruimte en Infra (R&I)

Tafel Ruimte en Infra (R&I) heeft verkenning gedaan naar koppeling van logistieke ketens en verkeers- en mobiliteitsmanagement. Om deze koppeling vorm te geven heeft R&I enkele projecten gedefinieerd. Rainbow Management heeft samen met Buck Consultants:

  • Invulling gegeven aan stakeholdermanagement van de publieke partijen waaronder Rijkswaterstaat, Gemeente Amsterdam, provincie Noord-Holland, Stadsregio Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, TNO en CWI.
  • De governance structuur voor de projecten helpen vormgeven.
  • Actief meegedacht en meegeschreven aan de Dinalog TKI-aanvraag voor het project Real Time Verkeersdata voor Goederenvervoer (ITSLOG).

Over R&I

Een van de clusters van het Amsterdam Economic Board (AEB) is Amsterdam Logistics Board (ALB). De Tafel Ruimte en Infra (R&I) is onderdeel van ALB. Aan deze tafel werken markt, overheid en kennisinstellingen samen aan initiatieven en projecten op het snijvlak van ruimte, infrastructuur en logistiek in de Metropoolregio Amsterdam. Schiphol Area Development Company (SADC) is voorzitter van R&I.

Review

“Goede invulling van de opdracht door eigenaarschap en resultaatgerichtheid binnen de gemaakte afspraken. Prettige samenwerking door flexibiliteit en goede communicatie.”
Frans van der Beek
Programmamaker Tafel Ruimte en Infra

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

X Years! Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

X Years! Rainbow Management

Dit jaar vieren wij met trots ons 10-jarig jubileum! Al een decennium lang bieden wij ondersteuning en advies bij projecten, op een manier die echt het verschil maakt. Onze onderscheidende aanpak richt zich op het gehele team, waarbij we gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan.

Met een persoonlijke en eigentijdse benadering brengen wij al tien jaar mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder. Follow the rainbow en ontdek hoe wij met passie en toewijding blijven bijdragen aan jouw succes.

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures