Projecten

LMR Drilling GmbH

  • Jan 1, 2022 - Dec 31, 2022
  • Client Name
  • Watermanagement
  • Contractmanagement

Contractmanagement op basis van UAV-GC

In opdracht van PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland wordt de huidige oostelijke zinker vervangen door een of twee nieuwe waterleidingen onder de zeebodem van Marsdiep. De nieuwe waterleiding tussen Den Helder en Texel wordt aangelegd met een zogenaamde horizontale boring en heeft een lengte van circa 4,6 kilometer. Dit wordt de langste horizontale boring ooit, de langste is tot nu toe circa 4 kilometer. Om deze uitdagende klus te klaren heeft PWN de markt gevraagd goed mee te denken en de verantwoordelijkheid voor de ontwerp, uitvoerings- en onderhoudswerkzaamheden, op basis van de UAV-GC 2005, bij de Opdrachtnemer gelegd.

Een van de geïnteresseerde marktpartijen was LMR Drilling GmbH, voor hen hebben wij het contractmanagement invulling gegeven. Wij hebben voor het tenderteam alle contractuele risico’s inzichtelijk en beheersbaar gemaakt, zodat zij de winnende aanbieding konden doen.

Bericht over de gunning van dit werk aan LMR Drilling: www.texelsecourant.nl/nieuws/aankondiging/25058/contract-nieuwe-waterleiding-getekend

Review

"Rainbow Management heeft een essentiele bijdrage geleverd bij deze, succesvol doorlopen, complexe tender. Dankzij hun creatieve en oplossingsgerichte aanpak hebben wij de (top)risico's beheerst, waarbij de mogelijkheden die het contract bood optimaal zinj benut."
Martin Van Der Waal
Projectdirecteur hdd kruising Den Helder - Texel

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

Over Rainbow Management

Wij bieden ondersteuning en advies bij projecten. Dat doen wij op een onderscheidende manier, waarbij we de focus leggen op het gehele team en gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan. Met een persoonlijke en eigentijdse aanpak brengen wij mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder.  

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures