Projecten

Gemeente Roermond

  • Jan 1, 2022 - Dec 31, 2022
  • Gemeente Roermond
  • Infrastructuur
  • Omgevingsmanagement

Projectomschrijving

In het nieuwe Gemeentelijk Verkeer en Vervoer Plan (GVVP) legt gemeente Roermond de basis voor het verkeersbeleid van de opvolgende jaren. Hierin komen veel thema’s aan bod, zoals bereikbaarheid, verkeersveiligheid, leefbaarheid, economische ontwikkeling en duurzaamheid. Voor het GVVP zijn een vijftal speerpunten geformuleerd, te weten:

  • Smart Mobility;
  • Beter Benutten;
  • Gedragsbeïnvloeding;
  • Lopen en Fietsen;
  • Mobiliteitsknooppunt.

Ter uitwerking van het speerpunt “Beter Benutten” heeft Gemeente Roermond ons gevraagd hierin als expert een groep stakeholders (o.a. gemeentes, provincies, bewoners, marktpartijen) te begeleiding in het concreter maken van dit speerpunt. Dit hebben wij gedaan middels een exportsessie van een dagdeel waarbij de expertise van Rainbow Management gedeeld is met de stakeholders en hen de mogelijkheid is geboden hun ideeën en wensen te formuleren zodat de gemeente die kan afwegen en meenemen in het GVVP.

Review

“Katarina heeft de expertsessie geleid op een enthousiaste en inspirerende manier. Ze heeft ons daarmee weer een stuk de goede weg op geholpen met het nieuwe verkeersbeleid.n. Zonder haar werk zouden we vertraging hebben opgelopen, en mogelijk bestuurlijk draagvlak.”
Jan Waalen
Coördinator verkeer en vervoer

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

Over Rainbow Management

Wij bieden ondersteuning en advies bij projecten. Dat doen wij op een onderscheidende manier, waarbij we de focus leggen op het gehele team en gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan. Met een persoonlijke en eigentijdse aanpak brengen wij mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder.  

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures