Projecten

Contractscan & Strategisch Omgevingsmanagement

  • 1-1-2022
  • WaakSaam
  • Overheid
  • Contractscan & Strategisch Omgevingsmanagement

Projectomschrijving

Na het succesvol doorlopen van de tender hebben wij voor Combinatie WaakSaam het contractmanagement ingericht en uitgevoerd voor het gebiedscontract Kop van Noord-Holland. Als basis hebben wij een uitgebreide contractscan uitgevoerd. Wij zijn daarbij gedurende de uitvoering verantwoordelijk voor de vertaling van en voldoen aan de door opdrachtgever gestelde eisen (upstream) en doorvertaling naar alle door WaakSaam ingeschakelde partijen (downstream). Tevens hebben wij invulling gegeven aan het Strategisch Omgevingsmanagement van WaakSaam. Dit houdt in dat wij zowel de interne als de externe de stakeholders benaderd hebben, draagvlag hebben gecreëerd bij hen en de communicatie opgezet is. Daarnaast is van de methodiek van Strategisch Omgevingsmanagement geïntegreerd met de processen van de Opdrachtgever (provincie Noord-Holland).

Review

“Ik ben nu ruim een jaar in samenwerking met Rainbow Management. Pieter en Katarina zij professioneel, zakelijk en verfrissend! Ze kunnen snel schakelen binnen complexe materie en denken mee aan een palet van oplossingen. Een waardevolle samenwerking.“
Marco Neeft
Manager

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Funda Okat

Projectmanagement Ondersteuner
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact
Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

Over Rainbow Management

Wij bieden ondersteuning en advies bij projecten. Dat doen wij op een onderscheidende manier, waarbij we de focus leggen op het gehele team en gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan. Met een persoonlijke en eigentijdse aanpak brengen wij mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder.  

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures