Over ons

Pieter Overtoom

Toen wisten ze dat het goed zat

Beweging krijgen in organisaties is vaak letterlijk een kwestie van beweging. Als iedereen stilzit en elkaar mails stuurt, kun je beter stoppen. Samenwerking is gebaat bij samen lachen, stevige discussies, en elkaar helpen als de druk groot is.

Nieuwe ontwikkelingen

Ik ben iemand die niet lang stil kan blijven zitten – misschien omdat ik uit een ondernemersgezin kom. De leukste klussen vind ik die waar ik klanten kan meenemen in nieuwe ontwikkelingen. Als ik in rollen zit waarin ik nieuwe dingen kan verkennen. Ik krijg dan zoveel energie dat ik letterlijk niet op mijn stoel kan blijven zitten.

Een paar jaar geleden – we waren nog maar net begonnen – werd Katarina gevraagd om een rapport te schrijven voor een grote klant. Al snel bleek dat die klant alleen maar één bepaalde uitkomst wilde horen.

Doen waar je achter staat

Katarina kwam naar me toe en zei: “Ik krijg dat niet uit mijn vingers, ik eet nog liever mijn laptop op.” Mijn reactie was: “Dan schrijf je het toch niet?” Ze maakte zich zorgen om onze omzet. Dat komt wel goed, zei ik, zolang we maar achter ons werk staan, komt de rest vanzelf. We hebben toen twee dagen en avonden samengezeten om onze analyse te schrijven. De opdracht werd daarna beëindigd, wat te verwachten was – overigens gingen we in goede harmonie uit elkaar. Uiteindelijk maak je met die houding meer vrienden dan dat je ermee verliest.

Goed werk leveren geen flauwekul

Voor ons was dit een belangrijk moment. We snapten dat we er allebei achter stonden om alleen goed werk te leveren en geen flauwekul. We willen alleen opdrachtgevers die hier ook zo over denken.

 

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij via onderstaand contactformulier.

 

“Pieter is een bijzonder intelligente en nuchtere man die elke dag met een grote glimlach aangaat. Heel prettig om mee samen te werken.”

Toepasbaar advies

Ons advies is het sluitstuk
dat leidt tot actie

Bindmiddel tussen partijen

Partijen verbinden voor
gezamenlijke projectdoelen

Keuzevrijheid

Inzicht geven voor
weloverwogen keuzes

Faciliteren van optimale keuzes

Verbetering van
aanbestedingen voor optimale resultaat

Zakia avn Leeuwen

Office manager / Directie PA
Ervaar onze expertise

Persoonlijk contact
Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan transformeren.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over Rainbow Management

Bekijk onze
sfeerimpressie

Over Rainbow Management

Wij bieden ondersteuning en advies bij projecten. Dat doen wij op een onderscheidende manier, waarbij we de focus leggen op het gehele team en gezamenlijk en daadkrachtig te werk gaan. Met een persoonlijke en eigentijdse aanpak brengen wij mensen, organisaties en projecten in beweging en maken wij complexe vraagstukken helder.  

8.7

o.b.v. 69 projecten

Bekijk vacatures