fbpx

We challenge you!

We challenge you!

Op 1 december 2016 gaf de Roermondse wethouder Raja Fick-Moussaoui het startsein voor de Mobility & Transport Innovation Challenge Roermond. Iedereen werd uitgedaagd om met ideeën te komen die kunnen bijdragen aan uitdagingen die Roermond heeft op het gebied van mobiliteit en verkeersdoorstroming.

Rainbow Management gaf de keynote

Tijdens dit evenement gaf Katarina Bosnjak van Rainbow Management de keynote over mobiliteitsmanagement. Met dit onderwerp gaf zij de deelnemers een nieuw perspectief. Ze inspireerde hen en vroeg hen om open te staan voor nieuwe gedachten.

The Challenge

De Innovation Challenge is een innovatie-prijsvraag. De zoektocht is er een naar vernieuwende ideeën die invulling geven aan een duurzame en leefbare toekomst voor de regio Roermond en daarbuiten. Het mooie aan deze Challenge is dat het ruimte biedt aan mensen uit het vakgebied en erbuiten om hun innovatievermogen en creativiteit te gebruiken.

Graag zien wij u als winnaar op 18 mei 2017 Boostcamp Event!

Dus meld uw beste idee voor 23 april 2017 aan op Mobility Challenge!

Zie hieronder ook de oproep van de wethouder.

Vandaag heb ik de Mobility & Transport Innovation Challenge in #Roermond gelanceerd. Ik daag jou uit om mee te denken over creatieve en innovatieve 'out-of-the-box' ideeën voor ons mobiliteitsvraagstuk in Roermond. Ga naar www.mobilitychallenge.nl/roermond en doe mee!

Geplaatst door Raja Fick-Moussaoui op donderdag 1 december 2016