Hieronder een mooi beeld wat onze klanten vertellen over Rainbow Management.

 • Corry Verlaan, Afdelingshoofd Contractmanagement Rijkswaterstaat: “Het gevaar van een nieuwe uitvraag is dat het een copy-paste is van de vorige. Het is de leveranciers dan niet helder wat uniek is aan het nieuwe project. Pieter van Rainbow Management heeft dat voorkomen door dicht bij de leverancier te blijven. Hij kan zich inleven, heeft die sensitiviteit. […]

  Lees verder

 • Walther Ploos van Amstel, lector city logistics Hogeschool van Amsterdam: “De Tafel Ruimte & Infra is een samenwerking om de metropoolregio Amsterdam mobiel te houden, ook voor goederenvervoer. Er zijn veel partijen bij betrokken. Drie niveaus van de overheid en van het bedrijfsleven transporteurs, softwareleveranciers en verladers… Die partijen hebben allemaal hun eigen agenda. In […]

  Lees verder

 • Een belangrijk resultaat is dat we minder klachten en dure juridische procedures tegenkomen.

  Corry Verlaan

  Afdelingshoofd ContractmanagementRijkswaterstaat

  Corry Verlaan
 • Rainbow hielp mij bij het verwoorden van de boodschap waaraan bepaalde stakeholders op bepaalde momenten behoefte hadden. Op dat gebied had ik soms een blinde vlek.

  Walther Ploos van Amstel

  Lector city logisticsHogeschool van Amsterdam

  Walther Ploos van Amstel
 • Consultants van Rainbow Management weten door hun jarenlange ervaring binnen het vakgebied net dat stapje extra te zetten door het leveren van verrassende input, waarbij ze goed kunnen schakelen om de strategische visie van opdrachtgevers te vertalen naar de praktijk.

  Richard Wildeman

  TeamleiderBallast Nedam Beheer

  Richard Wildeman
 • Katarina en Pieter zijn energierijke personen die een goede en complete kennis hebben van hun vakgebieden. De klik die in het doorlopen traject met beide is ontstaan zorgden voor een open, transparante en sfeervolle samenwerking. Aan onze samenwerking wordt zeker een vervolg gegeven.

  Geert Schrijvers

  Tender ManagerVan den Biggelaar: Grond- Waterbouw

  Geert Schrijvers
 • Rainbow Management heeft een essentiële bijdrage geleverd bij deze, succesvol doorlopen, complexe tender. Dankzij hun creatieve en oplossingsgerichte aanpak hebben wij de (top)risico's beheerst, waarbij de mogelijkheden die het contract bood optimaal zijn benut.  

  Martin van der Waal

  Projectdirecteur hdd kruising Den Helder - TexelLMR Drilling GmbH

  Martin van der Waal
 • Goede invulling van de opdracht door eigenaarschap en resultaatgerichtheid binnen de gemaakte afspraken. Prettige samenwerking door flexibiliteit en goede communicatie.

  Frans van der Beek MSc

  Programmamanager Tafel Ruimte & InfraSchiphol Area Development Company (SADC)

  Frans van der Beek MSc
 • Katarina heeft de expertsessie geleid op een enthousiaste en inspirerende manier. Ze heeft ons daarmee weer een stuk de goede weg op geholpen met het nieuwe verkeersbeleid.

  Jan Waalen

  Coördinator Verkeer en VervoerGemeente Roermond

  Jan Waalen
 • Ik ben nu ruim een jaar in samenwerking met Rainbow Management. Pieter en Katarina zij professioneel, zakelijk en verfrissend! Ze kunnen snel schakelen binnen complexe materie en denken mee aan een palet van oplossingen. Een waardevolle samenwerking.

  Marco Neeft

  ManagerCombinatie WaakSaam

  Marco Neeft
 • Rainbow Management heeft samen met BK een goede en leuke cursus Contractmanagement verzorgd aan een diverse groep van toezichthouders, directievoerders en projectmanagers van de gemeente Amsterdam. Hierbij zijn Rainbow Management en BK erin geslaagd om objectief de kennis over te brengen op alle aanwezigen en de theorie praktisch toepasbaar te maken. Dit is een aanrader voor een ieder die het spectrum van Contractmanagement wil kennen en wil doorvertalen naar de eigen organisatie.  

  Gemeente Amsterdam

  Gemeente Amsterdam
 • Tijdens de tender Gebiedscontract Kop van Noord-Holland heeft Rainbow Management invulling gegeven aan het contractmanagement en omgevingsmanagement-onderdelen van het Plan van Aanpak. Rainbow Management heeft zich in het tenderteam opgesteld als een praktische en oplossingsgerichte partij, waarbij de koppeling tussen contract en techniek een toegevoegde waarde heeft gehad. Overall heeft Rainbow Management laten zien dat zij goed kan functioneren in een tenderteam, de kennis en ervaring heeft en/of weet te vinden binnen een bedrijf die benodigd is in deze fase van een project.

  Ing. R. P. Jansen

  Tenderleider Gebiedscontract Kop van Noord-Holland — Dura Vermeer Infrastructuur

  Ing. R. P. Jansen

Neem vrijblijvend contact met ons op