Wij zijn op zoek naar een:

Junior Contract­manager

Wie ben jij?

Je bent net afgestudeerd en je wilt aan de slag in inkoop- en contractmanagement. Je vindt het een uitdaging om aan de wieg te staan van een project, mee te denken op welke wijze de opdrachtgever en marktpartijen zo optimaal mogelijk contracteren en de uitvoering kan beheersen. Daarnaast voorzie je voor marktpartijen onbeheersbare risico en signaleer je kansen. 


Wij zoeken:  

  • Een junior contractmanager met een technische en/of juridische vooropleiding, zoals rechtsgeleerdheid of technische bedrijfskunde (minimaal op hbo-niveau); 
  • Bekend met diverse contractvormen waaronder de UAV-GC, bijbehorende procedures en relevante wet- en regelgeving; 
  • In staat om de belangen binnen een project te vertalen naar de contracten en overeenkomsten; 
  • In staat raakvlakken te signaleren en te beheersen; 
  • Startende contractmanager.


Wij bieden:

Een unieke kans om aan de voet mee te lopen met een senior Contractmanager. Je wordt meegenomen op de verschillende lagen; van werkvloer tot directieniveau. Je gaat werken aan verdere ontwikkeling van het vakgebied. Uitdagende opdrachten bij zowel publieke als private partijen, met in-company collegiale ondersteuning. 

Daarbij bieden wij ruimte om jezelf verder te ontplooien op gebieden die je zelf wenselijk of nodig acht. Dit alles tegen goede arbeidsvoorwaarden die optimaal worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. 

 

Wie zijn wij?

Rainbow Management is een adviesbureau voor contractmanagement, omgevingsmanagement, en aanbestedingen. Wij brengen beweging in mensen, projecten en organisaties, Met die beweging ontstaat er balans. Het uitgangspunt is immers bepalend voor de vervolgstap. Dit proces begeleiden wij met plezier.  

Wij staan kwalitatieve dienstverlening en producten, welke tot stand komen door onze persoonlijke en eigentijdse aanpak.
Wij hebben gewerkt voor zowel marktspelers als overheden zoals Rijkswaterstaat en gemeenten. Wij begrijpen dat samenwerking in de keten slaagt als iedereen elkaars belangen kent en respecteert. Het contract is daarbij een middel, geen doel.

 

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan je CV naar  info@rainbowmanagement.nl of neem voor vragen over deze vacature telefonisch contact op met Pieter Overtoom op nummer 030-7527624 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Pieter Overtoom

Pieter Overtoom
Rainbow Management
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern

pieter@rainbow­management.nl
+31(0)6 – 13 139 094

Neem contact op