Wij zijn op zoek naar een:

Contractadviseur

De uitdaging:

Als Contractadviseur ben jij samen met de Contractmanager verantwoordelijk voor het ‘slim’ managen van de contracten van jullie opdrachtgevers. Je werkt ter ondersteuning van de Contractmanager en zorgt dat hij de juiste handvaten heeft om het proces op de juiste manier te laten verlopen. De Contractmanager is een generalist, jij bent de specialist. Zonder elkaar kom je dus nergens. Onderstaande taken vallen onder andere onder jouw verantwoordelijkheden:

  • Je controleert de contracten en geeft inzicht in de gemaakte afspraken
  • Je zorgt dat het risicoprofiel van zowel project als de opdrachtgever helder is
  • Je waarborgt alle contractuele belangen tijdens de uitvoeringsfase
  • Je zorgt voor slimme en inhoudelijk sterke adviezen richting de opdrachtgever en de Contractmanager
  • Je controleert de contractafspraken en zorgt ervoor dat deze op een juiste manier worden nagekomen

Het contract wordt ingezet als middel, niet als doel. Wanneer het contract wijzigt zorg jij dat alle partijen met de neuzen dezelfde kant op kijken en dat de gezamenlijke basis wordt gehandhaafd. Je adviseert, beheert en begeleid het proces.


Wij zoeken:  

Om een sterke Contractadviseur te zijn is het fijn dat je secuur en detailgericht bent. Je bent nieuwsgierig van aard en houdt ervan om dingen uit te zoeken en te onderzoeken. Je bent een sterke gesprekspartner en acteert het liefst in een ondersteunende rol. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek
  • ben je fulltime beschikbaar
  • heb je aantoonbaar werkervaring binnen het vak Contractmanagement.

Je past het best bij deze mooie club als je een energieke collega bent, die naast serieus werken aan een gezamenlijk doel ook hard wil/kan lachen!


Wij bieden:

Een unieke kans om samen te werken aan verdere ontwikkeling van het vakgebied. Uitdagende opdrachten bij zowel publieke als private partijen, met in-company collegiale ondersteuning.

Daarbij bieden wij ruimte om jezelf verder te ontplooien op gebieden die je zelf wenselijk of nodig acht. Dit alles tegen goede arbeidsvoorwaarden die optimaal worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. 

Wie zijn wij?

Rainbow Management is een adviesbureau voor contractmanagement, omgevingsmanagement, en aanbestedingen. Wij brengen beweging in mensen, projecten en organisaties, Met die beweging ontstaat er balans. Het uitgangspunt is immers bepalend voor de vervolgstap. Dit proces begeleiden wij met plezier.  

Wij staan kwalitatieve dienstverlening en producten, welke tot stand komen door onze persoonlijke en eigentijdse aanpak.
Wij hebben gewerkt voor zowel marktspelers als overheden zoals Rijkswaterstaat en gemeenten. Wij begrijpen dat samenwerking in de keten slaagt als iedereen elkaars belangen kent en respecteert. Het contract is daarbij een middel, geen doel.

 

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan je CV naar  info@rainbowmanagement.nl of neem voor vragen over deze vacature telefonisch contact op met Pieter Overtoom op nummer 030-7527624 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Pieter Overtoom

Pieter Overtoom
Rainbow Management
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern

pieter@rainbow­management.nl
+31(0)6 – 13 139 094

Neem contact op